Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nyáron írtunk először a negyed Karib-tenger kalózai filmről, a Pirates of the Caribbean: On Stanger Tides címet kapó Disney-produkcióról. Akkor még úgy állt a dolog, hogy Rob Marshall nem rendezi meg a saga folytatását, mivel a trilógia rendezője, Gore Verbinski felszabadult egy másik projektjének eltolása miatt. Most azonban kiderült, hogy mégis Rob Marshall rendezi Jack Sparrow és társainak legújabb kalandjait. Ezt maga a rendező árulta el egy a Nine című musicaljét bemutató próbavetítésen.

Marshall elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy ezt a filmet rendezi, de így alakult. Találkozott is Johnny Deppel már, és mindketten izgatottan várják a közös munkát. Ami, ha igaz, jó hír, hiszen azt jelenti, hogy Deppet sikerült rábeszélni arra, hogy újra bújjon Sparrow különcködő bőrébe. A negyedik rész Tim Power azonos című kalózregényén alapul. Ott a főhös a Fiatalság Forrását kajtatja, kutatja, rengeteg veszélyes és izgalmas kalandot átélve közben.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr761531397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása