Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A napokban felröppentek különböző hírek és vélemények, miszerint Jeff Bridges, a következő, Crazy Hearts című filmjében olyan zseniálisat alakít, hogy egészen bizonyos, hogy az Akadémia jelölni fogja érte Oscarra. A lecsúszott country-zenészről szóló drámát már most sokan Darren Aronofsky tavalyi The Wrestlerjéhez hasonlítják, és párhuzamot vonnak Bridges és Mickey Rourke alakítása között is. Egy biztos, ha valóban igazak azok a hírek, miszerint Bridges élete egyik legnagyobbját alakítja, akkor semmiképpen nem fogunk csalódni a filmben. Ráadásul nem rossz színészekkel támogatták meg. Részletek és a film vadiúj posztere alant.

Bad Blake (Bridges) az a fajta lecsúszott country-muzsikus, aki sok év alatt sok házasságon ment át, sokat utazott szerte az országban és még több alkoholt szívott már magába a szervezete. Kiégett, mogorva, magának való fráter, ám egy nap megismerkedik egy fiatalabb újságírónővel (Maggie Gyllenhaal) aki meglátja benne az emberi értékeket, és segít talpra állnia. Eközben tanítványt is kap maga mellé Bad, méghozzá Colin Farrel által megformált feltörekvő, ifjú country-zenészt. A filmben láthatjuk majd még Robert Duvallt is. 

Ami aa várható jelölést illeti, van valóságalapja, ugyanis ugyanúgy a Fox Searchlight stúdió adja majd ki a Crazy Heartsot, mint az A pankrátort is, ráadásul a következő hónapban "próbavetítés" gyanánt bemutatják a filmet néhány vásznon. Természetesen a stúdió "hátsó szándéka" az volna, hogy az Akadémia illetékesei halljanak a filmről, informálódjanak, és kerüljön valamennyire a szemük elé. És hát akkor most a film posztere, melynek mottója: Minél keményebb az élet, annál édesebb a dal.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr641527673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása