Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jelenleg éppen következő filmjének, a The Roadnak a reklámkampányán vesz részt Viggo Mortensen, így a média kapva kapott az alkalmon és próbáltak utánajárni, vajon a Gyűrűk Ura előzményfilmjében, A Hobbitban ismét láthatjuk-e majd a színészt. Mortensen karaktere volt az egyik üde színfoltja a J.R. Tolkien adaptáció mindhárom részében, mégis, a következő epikus feldolgozásból kimaradhat.

A MovieWebnek adott interjújában azonban a színész kifejtette, Guillermo Del Toro és Peter Jackson további, korábban feltűnt karaktereket akarnak "visszahozni", még ha azok az eredeti regényben nem is jelentek meg. Elmondása szerint Aragorn is a történések közelében volt akkoriban, így ha a készítők egy második részt is terveznek, ami még inkább kapcsolódik a Gyűrűk Urához, csakis akkor hajlandó visszatérni ő is.
 

Címkék: hírek a hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr191513026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása