Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Huhú, már csak néhány nap, és jön az Újhold, eredeti becses nevén: The Twilight Saga: New Moon. Ilyenkor a készítők egyre durvább mennyiségben nyomják ki a marketinganyagokat, habzsolhatnak a reszkető és körmüket a húsig lemarcangoló rajongók az "így készültekben", és akár egy 10 másodperces jelenettől is fél napig a plafonon sétálnak örömükben. Nos, napjaink egyik legnagyobb tömeghisztériáját kiváltó filmje a Harry Potter után a hónap vége felé ismét lecsap, szóval a marketinghenger magasabb fokozatra kapcsolt, és napvilágott látott egy "így készült" jellegű, nevezzük így-bónuszvideó, melyben az ősi, tradicionális Volturi-klán tagjai (színészei) mondanak pár szót a klánról és magukról, viszonylag tőmondatokban. Ezek mellett láthatunk néhány kaszkadőr-koordinátort is igénylő, keményen verkedős jelenetfelvételt.

Rögtön az elején kiderül, hogy a Volturi bizony egy hagyományőrző egyesület, és betartatják a törvényt a vámpírokkal, egymás között pedig alap, hogy minden rendben megy. Ezután megszólalnak a színészek és a karakterjellemzés profizmusának csírája tombol szemükben. Aro - Michael Sheen - ő olyan veszélyes, és halálos, Marcus - Christopher Heyerdahl - akit áruláson kap, annak elszívja az erejét pikk-pakk, Caius - Jamie Cambell Bower - na ő pedig igazán mérges fajta. És akkor ott van a segédbrigád, a kis közkatonák, az alacsonyrangú albínók. Jane - Dakota Fenning - ártatlannak tűnő, csúnya gonosz szivola. Alec - Cameronl Bright - a klán egyik csatlósa, akinek megvan valamilyen speckó érzéke. Demetri - Charlie Bewley - a védelmező, és tapasztalt nyomoövető. Képzelem mennyire tapasztalt nyomkövetők lehetnek az indián vérfarkasok. Itt nyomkövetés lesz életre-halálra. Felix - Daniel Cudmore - az utolsó bemutatott Volturi-tag, róla is csak szépet zeng a színész. Ő az aki betartatja erővel a klán akaratát. Brutális, állatias, és persze nagyon erős. Ez Ron Perlmanre is igaz például, ettől még jobban szeretjük őt...

Ezután a forgatásba is bepillanthatunk, megszólal Chris Writz rendező is, valamint láthatjuk a kaszkadőr-koordinátort, JJ Makaro-t, ahogy irányítja a harcjeleneteket. Robert Pattison azt meséli, hogy olyan koreográfiákat, és harcjeleneteket csináltak, amiket az Alkonyatban nem láthattunk. Lássuk be, annál csak látványosabb és érdekesebb harcjelenetekkel lehet előállni.  És akkor a videó: 
 


 

Címkék: twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr41497813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása