Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hollywood újabb élőszereplős/animációs kevert filmet készít, méghozzá a nagysikerű képregény feldolgozását, a Marmaduke-ot. A képregény újságokban jelent meg, 1954-től napjainkig és Brad Anderson kéznyomát viselik. Központi karaktere Marmaduke, a robosztus, ám folyton folyvást csibészkedő német dog, aki akármerre megy, galibát okoz. A film is a Winslow családon keresztül mutatja be a nyáladzó, rakoncátlan ebet, aki Kansasból érkezik Orange Countyba a kétlábú családjával, és persze belecsöppen a korcsok-fajtiszták háborújába. A filmet Tim Dey rendezi, a forgatókönyvet pedig Vince Di Meglio és Tim Rasmussen írta az eredeti képregény alapján.

Az élő szereplők között Judy Greer, Lee Pace és William H. Macy tűnik fel, míg a hangokat Fergie, Emma Stone, Samon és Marlon Wayans adják. Marmaduke hangjára a napokban szerződtették le a szőke férfiamazont, Owen Wilsont, így elvileg megkezdődhetnek a stúdióbeli munkálatok, ugyanis az élőszereplős részeket a hírek szerint szeptemberben leforgatták. Sajnos félő, hogy a Scooby-Doo után ez a film csak még rúg egyet a képregényadaptációk mgítélésén a lejtő felé, hacsak nem kapunk valami megdöbbentően jó próbálkozást. 2010 júniusában kiderül.
 

Címkék: hírek hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr351495227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása