Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az előző években megszokottakkal ellentétben az idei Gameshow sokkal nívósabb volt és nagyobb teret kapott a kibontakozásra. A Papp László Sportarénában tartott rendezvényen szigorú biztonsági intézkedések fogadták a látogatókat, hiszen semmiféle étel vagy ital nem kerülhetett be a show területére. Itt azonban véget is értek a megkötöttségek, az ajtónál néhány bájos lány karszalagot tűzött az emberek kezére, majd elszabadulhatott a pokol.

A megszokottaknak megfelelően rengeteg ember vett részt tegnap a legnagyobb játékostalálkán, mégis a nagy térnek köszönhetően eloszlott a tömeg. Az egyik bejárat pontosan a Windows 7 standjához vezetett, hiszen most debütált az új operációs rendszer. Mondani sem kell, rengeteg érdeklődő főiskolás és egyetemista álldogált sorban, a fiataloknak és idősebbeknek nem nagyon volt érdemes, hiszen az ingyen terméket csak a felsőoktatásban résztvevők kaphatták meg. Természetesen további standok is voltak, többek közt a cyber-lányok versenyét bemutató óriáskivetítő, amely előtt maguk a szépségek küzdöttek vállvetve, helyenként vért izzadva. A focis játékok kedvelői sem maradtak program nélkül, hiszen egy másik kivetítőn, illetve a mellette lévő gépeken FIFA-bajnokság zajlott, az érdeklődők pedig profi meccseknek lehettek szemtanúi, hiszen külföldöt megjárt magyar bajnokok tették itt tiszteletüket.

Nem szabad elfeledkezni a Gamestarról sem, ugyanis az elismert újság is a porondon volt, olyan játékokat mutattak be a nagyközönség számára, mint a DIRT 2, Assassin's Creed 2, Avatar, Call of Duty 6...és ezt az egész nap során. És itt meg is kell állnunk egy szóra. Ugyanis a hat játékkonzol egyikén a rendkívül sokak által várt James Cameron-mű játékváltozata dübörgött, melyet Fortunának hála jóval a premier előtt próbálhattam ki. Elképesztő látványvilág fogadott, amint megkezdtem az ott tölthető öt hosszú percemet. Egy katona bőrébe bújva szeltem át az idegen bolygó sűrű növényzetét, az őshonos állatvilág vad egyedeit irtva. Az Xbox 360, amelyen bemutatkozott a játék, alig bírta a terhelést, ugyanis a gyönyörű látvány mellé tökéletes fizika, és kipróbálható járművek is társultak. A bolygó egyik taván egy vízi siklót is szemügyre vehettem, illetve azt irányítva, megnövekedett tempóval próbáltam minél inkább elmélyedni a játékban. Sajnos egyetlen avatarral sem találkozhattam, hiszen a limitált körülményeknek köszönhetően állandó volt a játékosok forgása, így bizonyítva, igaz, hogy Mátyás meghalt, de az igazság még távolról sincs oda.

Aki akart, féláron kaphatott játékokat, sőt a játékoskedvű gyermekek sem unatkozhattak, hiszen számos program várta őket. Az Activision standján néhány srác pörgette együtt a Rock Bandet, persze nem amatőr fokozaton. A rajongók képregényeket, játékokból, sorozatokból kiemelt bábukat, illetve pólókat vehettek.

A jókedvről és szórakoztatásról gondoskodtak a Need For Speed standjánál felállított dögös verdák és gyönyörű lányok is. Nagy hibát követett el az, aki nem ment el, hiszen ez volt talán az év legjobb játékoskonferenciája, ahol megkaptuk, amire számítottunk, lányokat, dübörgő gépeket és forró hangulatot. Természetesen a konferencia jövőre is meg lesz tartva, remélhetőleg még több filmes elemmel, gondolok itt az Avatarra és a rohamosztagosnak beöltözött pózőrökre.

 

Címkék: avatar tudósítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr921490390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása