Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Hollywood Foreign Press Association értesülései szerint kiderült, hogy a 67. Golden Globe Díjátadó házigazdája nem más lehet, mint Ricky Gervais. A világszerte elismert rendezvényt 2010. január 17-én tartják majd és az NBC televíziós csatorna élőben adja a gálát. Gervais, elmondása szerint nagyon boldog, hiszen ez nemcsak a filmes és televíziós ipar egyik leghíresebb és legnívósabb estje, hanem egy hely is, ahol végre szabadon kibontakoztathatja személyiségét.

Philip Berk, a Hollywood Foreign Press Association fejese is rendkívül elégedett a választással és bízik benne, hogy Gervais humorával, improvizációs képességeivel színt visz majd az estbe. A 67. Golden Globe Awards jelöltjeinek listája december 15-én lát napvilágot és szerencsés esetben az éves nagy spekuláció is elkezdődik.
 


 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr511478402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.27. 11:54:44

Remélem, olyan gyökér lesz, mint általában az Extrasban...:P
süti beállítások módosítása