Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James Cameron hamarosan a finisbe ér az Avatar utómunkálataival. A világszerte december 17-én és 18-án debütáló filmnek november végére kell teljesen készen állnia. Cameron korábbi nyilatkozatai alapján a jelenetek összevágásával már egy ideje elkészült, azonban még vannak be nem fejezett képi elemek, illetve a hangkeverés és a zene is véglegesítésre vár.

A kész film hosszáról hivatalos információk még nem láttak napvilágot, de az alkotók eddigi megszólalásai hosszabb arra engednek következtetni, hogy a játékidő hosszabb lesz két óránál, de nem éri majd el a három órás hosszt. James Horner, aki több mint egy éve kezdett el dolgozni a film zenéjén, most végzi az utolsó simításokat. A száztagú zenekarjából 70 zenész alkotja a vonósok szekcióját, de Hornerre jellemző módon szintetizátor által kelltett hangok is felcsendülnek majd.

Október 17-én a Tokiói Filmfesztiválon mutattak be 16 perces összeállítást a filmből, ami néhány új jelenetet is tartalmazott. Az eseményen Cameron személyesen nem jelent meg, odalátogatott viszont a film három főszereplője, Sigourney Weaver, Zoe Saldana és Sam Worthington.


James Cameron a filmben a földi katonák által használt AMP pilótafülkéjében

Hamarosan megérkezik az Avatar második előzetese, ami ezúttal már inkább a történetre fog koncentrálni, több dialógussal és jelenettel. A trailer egyes források szerint október 23-tól látható majd az amerikai mozikban, 29-én pedig online is megjelenik. Emellett legkésőbb november első feléig bezárólag biztosan erősödni fog a filmhez kapcsolódó marketing kampány is.
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91462408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: useful reference 2018.03.28. 21:21:26

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása