Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mel Gibson az utóbbi években rendezőként tevékenykedett, és két, heves érzelmeket kiváltott filmet sikerült az asztalra tennie. A Passiót bántónak érezte a keresztény egyház minden irányzata, mellékága, oldalbordája, mivel nehezen bírták elviselni Jézus szenvedéseinek naturális bemutatását, valamint a zsidók is, mivel Gibson azt az elméleti részt ragadja meg, hogy a zsidók tehetők felelősség Jézus Krisztus haláláért. A 2006-os Apocalyptonál csak a maják ősei lázongtak, hogy brutális barbár állatoknak mutatják be őket (miért, nem azok voltak, mint általában mindenki akkor?), no meg persze a humanista unatkozó mozgadalmárok. Nos, Mr. Gibson visszatért a vászonra, és ezúttal szereplőként egy izgalmasnak ígérkező akció-thrillerbe, mely az Edge of Darkness címet viseli.

A történetben az ausztrál botrányhős Thomas Cravent alakítja, aki egy nyomozó a gyilkossági csoportnál. Amikor elkezd szaglászni aktivista lánya meggyilkolása körül, egészen érdekes dolgokra bukkan, méghozzá természetesen felsővezetés szintjén. Az Összeesküvés elmélet után Gibsonnak ez már a második filmje, ahol kormányokat megdöntő bizonyítékokra lel. A filmet Martin Cambell rendezte, akinek a nevéhez több James Bond film is köthető, mint például a Casino Royale, de említhenénk a Zorro álarcát is. Mel Gibson szereplőtársa Ray Winstone lesz a filmben. Az előzetessel egy időben a posztert is nyilvánosság elé tárták a film készítői.

 

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr301451547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása