Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az MTV Newsnak adott interjújában az elismert rendező nyilatkozta, hogy munkát ajánlott Robert Rodatnak, aki a világszerte elismert és milliók által játszott World of Warcraft című MMORPG filmes adaptációját készíti majd el. Annyi biztos, hogy óriási nyomás nehezedik a szakember vállára, hiszen sok millió rajongója van a játéknak, akik egy közepes feldolgozás láttán minden valószínűség szerint nem fognak megelégedetten székükben hátradőlve szórakozni.

A forgatókönyv íróját így óvatosan kellett kiválasztania Raiminek és Rodat eddigi munkáit szemlélve — például a Ryan közlegény megmentése — minden bizonnyal elégedettek lehetnek a széria fanatikusai. A rendező elmondása szerint hűek próbálnak majd maradni a történet hangulatához és a vonalvezetés stílusához is, az egész WoW-univerzumot áttekintő kalandot láthatunk majd, melynek főhőse lehetséges, hogy eddig ismeretlen, random karakter lesz. Továbbá hozzátette, hogy legfőbb céljuk a szövetségesek és a horda közti rivalizálás és ősi ellentét bemutatása lesz, néhány földrészre pedig nagyobb figyelmet szentelnek majd, annak fő jegyeinek és klimatikus tulajdonságainak részletes bemutatásával.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441448077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása