Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Fox már fel is bérelte az írócsapatot, hogy újraértelmezzék a nem egyszer feldolgozott történetet a zsidók Egyiptomból való kiszabadulásáról és a Tízparancsolat átadásáról. Mindezt a Zack Snyder féle 300 előadásmódjában és stílusában kívánják előadni, így ismét nagy csatajelenetekre, epikus szózatokra számíthatunk.

A film forgatókönyvét Adam Cooper és Bill Collage írja majd, a Tízparancsolat feldolgozása több lesz egyszerű adaptációnál, és ha a 300-ban rosszul voltunk a vértől, nos a rendező elmondása szerint a zsidókról szóló történetben vérpatakokat láthatunk majd. Annak ellenére, hogy Mózes több mint 120 évig élt, nem kétséges, hogy egy jóval fiatalabb, erősebb prófétával találkozhatunk majd a mozik vásznain, aki egyiptomi katonák százain fog áttiporni.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr601445573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

basel 2009.10.13. 10:08:50

"Annak ellenére, hogy Mózes több mint 120 évig élt, nem kétséges, hogy egy jóval fiatalabb, erősebb prófétával találkozhatunk majd a mozik vásznain, aki egyiptomi katonák százain fog áttiporni."

Meglehetősen szabad újraértelmezése lenne a sztorinak, mivel Mózes összesen egy darab egyiptomi katonát ölt meg, és azt is életének korai szakaszában, amit valószínűleg nem dolgoz fel a film:)
Látványos elemeket viszont terminátor-Mózes nélkül is tartalmaz az eredeti történet, szóval nem biztos, hogy elit kommandót csinálnak a zsidókból...
süti beállítások módosítása