Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Bruce Willist legújabb filmjének, a Surrogatesnek a promótálásakor bombázták kérdésekkel az újságírók, a színész főszereplésével készült film-sorozat, a Die Hard folytatásáról. A legenda, elmondása szerint szívesen belevágna az ötödik rész forgatásába, mivel ő sem lesz már fiatalabb.

Úgy tűnik ez a jelenség trend lett Hollywoodban, hiszen Harrison Ford a legújabb Indiana Jones filmben 66 évesen szerepelt, Sylvester Stallone pedig 62 évesen játszotta el negyedszer Rambo szerepét. Napjainkban mindketten ezeknek a filmeknek a folytatásán dolgoznak. Willis még mindig csak 54 éves, így az fentebb említett két sztárhoz képest még előtte a jövő. Ha pedig a Die Hard filmek eddigi sikereit vesszük alapul, be kell vallanunk, ha az ötödik rész elkészül, jócskán megtömi majd a készítők zsebeit.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr661432038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása