Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy tűnik, hogy a Twilight sztárját megdöbbentő szerepei miatt fogják emlegetni ötven év múlva is. Nem olyan régen robbant a bomba, miszerint az ifjú színésznő sztriptíztáncosnőt fog alakítani egyik legújabb filmjében, most pedig tényként kell kezelnünk, hogy a K-11 című alkotásban a Meyer vámpírsztorijának két dögös főszereplője, Kristen Stewart és Nikki Reed is furcsa alakítást fog nyújtani.

A Jules Mann-Stewart — Kristen anyja — által rendezett dráma egy Los Angelesi börtönben játszódik majd. Ez lesz a mama rendezői debütálása és a szereplők elmondása szerint kőkemény sztorival kell majd szembesülniük a nézőknek, illetve azzal, hogy Kristen és Reed kisasszony is furcsa szerepben fog tetszelegni. Ha belegondolunk azonban, nem meglepő az, hogy mindenki Bellája ilyen karaktert játszik, hiszen a Cake Eaters című művészfilmben egy súlyos beteget alakított, nem sokára pedig sztriptíztáncosnőként láthatjuk majd viszont Edward szerelmét.

A szerepem szerint egy férfi-prostit játszok majd, aki ki-bejár a börtönből, mivel így a legkényelmesebb számára az élet. Ezzel a trükkel legalább van hol aludnia.

Nyilatkozta Nikki Reed az MTV-nek, természetesen Kristen is mesélt egy keveset a készülő drámáról és elmondta, hogy a történet szerint Jason Mewes egy cellában ébred fel, nem tudva, hogyan került oda. Ezután két hétig próbál megszökni az őrült helyről, azonban be kell látnia, megszökni nem tud, így meg kell szoknia. A film forgatása még korai stádiumban van, az amerikai premier 2010-re tehető.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr891432096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása