Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem sokat láttunk, vagy hallottunk James Cameron formabontó remekművéről az Avatar Day óta. Ez a rendezvény augusztusban zajlott le, amikor is a világ különböző mozitermeiben a kiválasztottak — értsd akik megvették a jegyet rá — egy 15 perces betekintő élményével gazdagodhattak. Mivel alig több, mint három hónap van már csak hátra a 3D-s remekmű érkezéséig, minden valószínűség szerint a marketing háború ismét elkezdődik majd. Ha a hype és marketing kifizetődő lesz, a 20th Century Fox pedig nagyot kaszál majd, kétségünk sem lehet afelől, hogy az Avatar 2 forgatása is hamarosan elkezdődik.

Ha a közönségnek tetszik majd a film, nem zárom ki a folytatás lehetőségét. Az első lépés azonban az, hogy bemutassuk a Pandora bolygót felszínesen, a többi már csak választható opció.

Jon Landau szavai alapján tehát lehetséges, hogy a folytatásban a bolygó mélyebb szintjein is tehetünk majd egy hosszabb túrát, azonban csak reménykedhetünk benne, hogy a következő rész elkészítése nem kerül majd újabb négy évbe.

Új képek









 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981421044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.01. 21:39:11

Szerintem ha sikeres egy film, annak biztosan szóba kerül a második része, szóval itt sem kérdés, ha majd dől a lé, akkor lesz következő rész...Cameronnal vagy nélküle.
A képek egyébként szerintem olyanok, mint egy játék intrója, remélem Cameron nem felejtett el hangulatos, élvezhető filmeket készíteni.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.10.01. 22:05:31

@koimbra: Azért ez a játék intróhoz való hasonlítás elég nehezen vehető komolyan. És nem csak annak aki látott jeleneteket 3D-ben, de szerintem már ezen képek alapján sem.
süti beállítások módosítása