Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Empire című magazin leközölte az ehavi számát, melynek címlapján nem más található, mint Sam Worthington, a negyedik Terminátor film egyik főszereplője, ezúttal azonban legújabb filmje, a Clash of the Titans című remake kapcsán érte a megtiszteltetés. A történet szerint háború dúl emberek és istenek közt és az egyetlen, aki megmenthetné a világot Perseus, akit ember nevelt, de isten nemzett.

A film főgonoszát, az alvilág urát Ralph Fiennes játssza majd, akinek legfőbb célja, hogy megcsapolja Zeusz (Liam Neeson) erejét és a pokol hadait a földre vezesse. Perseus ezt igyekszik majd megakadályozni, kalandja során pedig eddig ember által nem látott vidékekre kísérhetjük majd el az ifjú hőst. A filmet Louis Leterrier rendezi majd és 2010 márciusában érkezik a mozikba.
 


A szemfüles vásárlók Twilight poszterrel is gazdagodhatnak.

 

Címkék: hírek titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr651420961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása