Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Miképpen korábban beszámoltunk már róla, Antal Nimród rendezheti az új Predator-filmet, melynek produceri feladatait Robert Rodriguez látja el. A forgatókönyvet Alex Litvak és Michel Finch írja és a történet a ragadozók szülőbolygóján fog játszódni. A Predators névre keresztelt projektnek egyelőre nem volt színésze sem, hiszen Arnold Schwarzenegger kormányzóvá lett ex-kommandós rövidke szereplése eléggé kacsa szintű találgatásnak tűnt. Most kifejezetten jó esély van arra ugyanis, hogy valóban megtalálták az első nagyobb nevet a filmhez, aki nem más, mint a rendkívül szimpatikus, markánsképű mexikói, Danny Trejo, akit legalább annyira körülrajongunk, mint Ron Perlmant.

Trejo a Punch Drunk Critics nevű blogoldalnak adott interjújában kifejtette, hogy a Sin City 2 munkálatait elhalasztották, mivel előbb a Predatorst csinálják meg Rodriguezzel. Trejót láthattuk olyan filmekben, mint a Fegyencjárat, Desperado, Grindhouse, Anakonda, és ő lesz a főszereplője a 2010-re tervezett, készülő Machete című leszámolós-kaszabolósnak is. Egy biztos, Trejo tökéletes karakter a dzsungelharchoz! És akkor még itt az ominózus interjú is.

Címkék: hírek predators

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr961412377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.28. 12:43:26

"Most kifejezetten jó esély van arra ugyanis, hogy valóban megtalálták az első nagyobb nevet a filmhez"
Nagy poén:) Jót nevettem:)

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.09.28. 12:53:14

Trejo egy arc :) Nézd meg az interjút. Nem tudom eldönteni, hogy ittas, vagy csak a korábbi kicsapongó életmódjából származó maradandó agykárosodás miatt döcög a párbeszéd :)

hyydra 2009.09.28. 20:36:31

Igen igen, Trejó ALAP! :)

Dzsedáj 2009.10.08. 14:19:20

Az Oscar díjas Adrien Brody lesz a film Predators főszereplője..Gondoltátok volna?:)
Elég érdekes lesz így a film, ti hogy érzitek?

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.10.08. 23:19:05

Bródy Adrián for president. Most nem tudok dönteni, hogy melyik arca az akciósabb. A depresszív apatikus Zongoritsa, vagy az enyhén fogyetékos, zakkantelméjű a Faluból :)
Egyébként lehet, hogy jó lesz, mindenesetre Brodyt szeretjük...
süti beállítások módosítása