Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Számos kritikus, néző szembesülhet manapság azzal a ténnyel, hogy a színész, annak ellenére, hogy tucatnyi filmben vállal szerepet, nehezen értékelhető alakításokat mutat a nagyközönség számára. Ennek egyik lehetséges oka lehet a trauma, ami 1998-ban érte a színészt. Ugyanis Tim Burton rendező azt tervezte, filmet forgat a sztár főszereplésével, melynek címe Superman Lives lett volna. A Warner Bros stúdió azonban az ötletet elutasította, anyagi gondokra hivatkozva.

Nem régen azonban felvételek és képek láttak napvilágot a szuperhős kosztüméről, illetve a színészről, amint éppen az átalakított ruhát viseli. A képen hosszú hajjal látható, mely rendkívüli hasonlóságokat mutat a képregényekben újjászületett Superman hajával, arcán pedig unott grimasszal tekintget a jó öreg Nic. Az alábbi videókban pedig szemügyre vehetjük a már említett concept artokat, és egy közeli képet az akciófilmek bukott királyáról. A film forgatókönyvét Kevin Smith írta. — Megjegyzés: nem lehetünk benne biztosak, hogy a kép valódi, habár a TimBurton.jp és a Mania is ezt állítja.
 



 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr481399881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libikóka · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/ugyintezo-titkar.php 2009.09.22. 18:12:32

hát én nem bánom, hogy nem készült el a film :D:D:DD

hyydra 2009.09.24. 17:01:01

nem tudom elmondani mennyire örülök, hogy nem lett belőle semmi :D
süti beállítások módosítása