Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az X-men Origins: Wolverine DVD és Blu-ray adathordozókon való megjelenésének apropóján Lauren Shuler Donner, a film producere tartott egy rövid tájékoztatót a jövőben mozikba kerülő mutánsfilmekről. Már minden filmfanatikusnak tudomása van a Wolverine előzményfilm készüléséről, illetve egy-egy alkotásról, melyeknek középpontjában különböző, az X-men univerzumban megismert karakterek állnak majd, úgy mint Deadpool, Magneto, vagy az ifjú Clyclops.

A napokban azonban napvilágot látott a hír, miszerint még egy rész van készülőben, ez pedig a trilógia folytatását célul kitűző film lenne, az X-men sorozat negyedik része. A részleteken egyelőre még a készítők agyalnak, illetve a stúdiótól függ minden. A producer egyik legnagyobb vágya, hogy a készülő alkotáshoz visszaédesgesse a méltán elismert Bryan Singert.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr401399825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása