Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hírek a jövőből

 2009.09.19. 14:00 | RaulReal | 4 komment

Mindenki számára ismert a Terminátor filmek által felvázolt jövő, mely szerint a Skynet öntudatra ébred és kitör a háború emberek és gépek közt. Az Ítélet Napját követően a lázadók számára az utolsó reménysugarat jelentheti John Connor. Számos alkalommal, eltérő idősíkokba térnek vissza gépek, hogy öljenek, vagy védelmezzenek. Néha azonban fontos hírekkel szolgálhatnak számunkra.
 



 

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631392656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bmarton1 2009.09.19. 20:12:15

@RaulReal: Saját, persze...kb két hete küldözgetnek körlevelet hasonló képpel, csak más szöveggel...és saját, pff, a szöveg maximum, de az se valami vicces.
Egyébként szétnéztem a blogon, jó lenne...de rohadtul felesleges.Semmi értelme nem volt még egynek. Én maradok a megszokott filmes oldalaimnál.
meg még ez a lopás is idegesítő, amit saját magadénak állítasz be.

RaulReal 2009.09.19. 20:39:24

Igen, a szövegre értettem. Imádom, amikor kiforgatják a szavaimat. Nem állhatott mindenki elöl a sorban, amikor a humorérzéket osztogatták.
"Én maradok a megszokott filmes oldalaimnál."
Tedd azt. Nem foglak megsiratni.
süti beállítások módosítása