Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egy másik hír is napvilágot látott a D23 Disney rajongói expóról. Egy sajtóközleményt adott ki a stúdió, melyben tudatták az információra éhes néppel, hogy 3D-s animált feldolgozást készítenek az 1968-as, a korszak meghatározójának tekinthető A sárga tengeralattjáró (The Yellow Submarine) című zenés Beatles-filmből. A rendezői és forgatókönyvírói feladatokat nem más látná el, mint a méltán kedvelt Robert Zemeckis, aki még 1994-ben nyert Oscar-díjat a Forrest Gump rendezéséért. A filmről egyenlőre csak annyit tudni, hogy 16 Beatles-nóta hangzik majd el benne, és alapvetően az eredeti történetet követi nyomon.

Az 1968-as verzió Borsországban játszódik, ahol idillikus hippivízió honol: béke, harmónia, nyugalom és szeretet. Ja meg persze zene. Errefelé mindenki szereti a zenét. Egy napon azonban a káosz felhői kezdenek gyülekezni a kis Greenpeace-esek feje fölött, ugyanis a genyó kék mufurcok le akarják rombolni e csodás kommuna életterét, Repülő Kesztyű vezetésével. De hál'istennek itt a Beatles, így hát John, Paul, Ringo és George harcba száll a háborgó kékséggel az ő kis sárga tengeralattjárójukkal.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr91376641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása