Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Seth Rogen és Evan Goldberg vezérletével készülő The Green Hornet című adaptációról számos hír kapott szárnyra, a média az egekbe emelte a készülő filmet, azonban rengeteg huza-vona után mégis úgy tűnt, a szuperprodukció zátonyra fog futni. Szerencsére azonban nem régen néhány fotó látott napvilágot, melyek arról tanúskodnak, a film lassan, de biztosan készülget. A képeken megcsodálhatjuk Cameron Diazt és láthatjuk munka közben Seth Rogent és Jay Chou-t is. Az alkotás premierje a már korábban említett, "sűrű" téli napra, december 17-ére esik. A konkurencia nem lesz tehát elhanyagolható, mégis a képeket elnézve remek alkotásra számíthatunk majd.
 


 


 


 


 



 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr691366032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.07. 18:37:07

Elcsendesedett? Épp hogy nem. Folyamatosan volt valami info, Chow kilépett, stb stb stb
aztán eltolták fél évvel a bemutatót, majd kezdődött a forgatás, amiről jött is szinte rögtön pár kép, majd hétvégén megint.

RaulReal 2009.09.07. 20:17:15

@koimbra: Manapság a szokásosnál megerőltetőbbek a napjaim, így több hiba is előfordulhat. Szerencsére van jobb dolgom is, hogy ilyeneken rágódjak. De jogos az észrevétel, javítom. Persze finomabban is meg lehet fogalmazni, nem kell állandóan a torkomnak ugrani.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.07. 22:01:04

Ha neked ez sértő vagy úgy véled, hogy kemény volt, akkor tényleg megerőltetőek a napjaid. Szerintem normál komment volt, nem toroknakugrós.
süti beállítások módosítása