Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Néhány héttel ezelőtt napvilágot látott a hír, miszerint a Panasonicnak sikerült egy szerződést kicsikarnia az Avatar rendezőjétől, James Camerontól. Röviden összefoglalva arról van szó, hogy a rendező "emberei", pontosabban néhány mérnök ötleteket fog adni a cég 3D-s televízióinak fejlesztéséhez. A Panasonic emellett azt tervezi, hogy világszerte kisteherautókat fognak felvonultatni, bennük az Avatart reklámozó, speciális tévékkel. Így amellett, hogy a film nagyobb hírverést kap, a készülékek is ismertségre tehetnek szert.

A napokban is zajlik a kampány, hiszen a Panasonic IFA elnevezésű rendezvényen minden bizonnyal az összes látogató szája tátva marad. A "kiállításra" belépve ugyanis bárki megcsodálhatja az Avatar traileréből már ismert óriási, állig felfegyverzett "energiaruhát". Az elektronikus cég természetesen folytatja kampányát, ugyanis az elkövetkezendő napokban James Cameron nagy reményű "gyermeke" és a 3D-s tévék kéz a kézben vonulnak Japánba.



 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181360290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása