Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A College Humor nevű videós blog készített egy montázst a filmtörténelem elmúlt száz évéről, méghozzá a vizuális effektusok aspektusából. Ebben a rövidfilmben megtekinthetjük, miképpen fejlődött a technika a mintegy bő száz év alatt a film világában. 26 filmből láthatunk jeleneteket benne, kezdve az 1900-as Enchanted Drawingtól a 2008-as The Curious Case of Benjamin Buttonig. Lényegében az összes mérföldkőnek számító film feltűnik benne, mint például A Jurassic Park, A Vissza a jövőbe, vagy akár például a Mélység titka, és Terminator 2 is. Jó szórakozást.

 

Címkék: humor összeállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr31357609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.09.03. 17:51:49

Nem semmi. A King Kongos t-rex meg a J. Parkos elégé hasonlít egymásra.
Nem mellesleg lehet látni mostanában is olyan filmeket amikben rosszabb türkök vannak, mint az első két itt bemutatott filmben.

captainpamfil 2009.09.04. 10:25:19

Azért a kilencvenes évek második fele látványosan kimaradt. A The Matrix simán befért volna ide, ami idén amúgy is évfordulós.
süti beállítások módosítása