Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

November 17-én kerül a mozikba a Fantastic Mr. Fox című, stop-motion elnevezésű technikával készült animációs film, amelynek története Roald Dahl, a Charlie és a csokigyár írójának, gyerekregényén alapul. A film nem a manapság igen kedvelt számítógéppel animált technikák segítségével készült, hanem igazi bábok felhasználásával.

Mr. Fox, a rókacsalád feje azzal tölti idejét, hogy három gonosz gazdát rövidít meg, ezeket persze csakis családjáért teszi, azonban amikor a földesurak rájönnek, hogy a ravasz családfő milyen tevékenységet folytat, éktelen haragra gerjednek. Foxnak ezután nem csak gyermekeinek és nejének ellátásáról, hanem életben tartásáról és gondoskodnia kell. A film rendezője Wes Anderson, akit a Tenenbaum és az Édes vízi élet című filmekből már ismerhetünk. Az Apple jóvoltából pedig a trailer után mi is betekintést nyerhetünk a film előmunkálataiba, melyek számos érdekes részletet tartalmaznak.
 



 

Címkék: animáció fantastic mr fox

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr161354708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása