Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Óriási horderejű döntést hozott a Walt Disney, ugyanis a hírek szerint felvásárolják a Marvel-világ jogait és a céget magát. Így 4 milliárd dollárt, azaz 60%-ot készpénzben a maradékot pedig Disney részvényekben utalják át. Ez azt jelenti, hogy a Disney kezébe kerül körülbelül 5000 Marvel karakter, olyan kultikus hősöket is beleértve, mint a Pókember, vagy Vasember. Ha a Marvel tulajdonosai hivatalosan is rábólintanak erre a nagy pénzmozgást jelentő ajánlatra, az akár meg is pecsételheti a képregény-hősök sorsát. Már csak némi bizalmatlansági kérdés és a szerződések aláírása maradt hátra a felek közt.

Ike Perlmutter, a Marvel egyik vezetője szerint a Disney a lehető legtökéletesebb megoldás és otthon a képzeletbeli karakterek számára és a Disney által még nagyobb ismertségre tehetnek szert. Az, hogy mindez jót, vagy rosszat jelent a képregény fanatikusok számára, még megválaszolhatatlan kérdés. Egy részről a Disney zsebe mindannyiunk számára elképzelhetetlenül mély, azonban az olyan filmeknek, mint a Vasember 2, Pókember 4, A hihetetlen Hulk 2, Thor, The Avengers, vagy a Captain America nehéz perceket okozhat a Walt Disney színre lépése. A Disney gazdagságát azonban úgy tűnik, használni is fogja, így a jövőben készülő filmek mennyisége garantált, minősége azonban korántsem. Ugyanis, ha a Disney kifejezetten gyerekeknek szóló filmeket kezd majd gyártani, akkor bizony a szuperhősök nagy bajba kerülhetnek.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr531351138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása