Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Sorority Row egyike azoknak a mostanában érkező filmeknek, melyek nem kaptak akkora hírverést. A történet szerint az egyetemista gólyák, Cassidy (Briana Evigan), Jessica (Leah Pipes), Claire (Jamie Chung), Ellie (Rumer Willis) és Megan (Audrina Patridge) még a középiskolában örök barátságot kötöttek. Azonban a tinivígjáték lassan horrorba csap át, ugyanis egy házibuli után Megant brutálisan megölik. Ám a lányok, ahelyett, hogy beismernék tettüket és kockáztatnák fényes jövőjüket, úgy döntenek, hogy titokban tartják szörnyű bűnüket.

Úgy tűnik, tervük sikerrel járt, ugyanis — egy gyors ugrást követően — a diákok már búcsú bulit szerveznek a diplomaosztás apropóján. El is kezdődik a fékevesztett parti, azonban a "hű barátnők" képes üzeneteket kezdenek kapni egy emberről, aki a gyilkos tárgyat a kezében tartja. Ezután pedig egy rejtélyes maszkos elkezdi legyilkolni őket, egytől-egyig. Vajon Megan tért vissza a halálból? Vagy valaki más vette észre a bűntényt és önbíráskodásba kezdett? Nincs sok idejük rájönni a rejtélyre, ugyanis a talaj egyre forrósodik a lábuk alatt. A film egy 1983-as klasszikus horror-remake és szeptember 11-től lesz látható a mozikban.

 

TV-reklámok

  


 


 

 

Poszterek

 





 

Címkék: horror trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr961348179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása