Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A The Twilight Saga: New Moon világpremier keretében, november 19-én debütál a mozikban. Az olaszországi Volterra városában székelő, vámpír rendfenntartóként működő, arisztokratikus Volturi klán három tagjáról korábban már láthattunk képeket. Most két új portrét vehetünk szemügyre, a Christopher Heyerdahl által alakított ezeréves Marcus-ról és a fiatalnak csak látszó Alec-ről, akit Cameron Bright formál meg. Felbukkant még néhány kép is a New Moon egyes jeleneteiről, amikben Robert Pattinson, Dakota Fanning és Ashley Greene és a Volturi klán tagjai is feltűnnek. Mindeközben pedig már forgatják a jövő nyáron érkező harmadik epizódot, az Eclipse-t.


Eclipse forgatási képek

A széria következő darabja, a The Twilight Saga: Eclipse a tervek szerint 2010. június 30-án kerül a mozikba, így lényegében szinte párhuzamosan forgatják a most novemberben debütáló New Moonal. Míg utóbbi filmet Az arany iránytűt is jegyző Chris Weitz rendezi, addig az Eclipse-t a horror műfajában már bizonyított David Slade dirigálja. A forgatási képeken a történet egyik főszereplőjét, Bella Swant alakító Kristen Stewartot láthatjuk, előtérben balra az apját megformáló Billy Burke-kel. A további képeken pedig Bella vámpírszerelme Edwardot szerepel, akit továbbra is Robert Pattinson formál majd meg.


 

Címkék: twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr1001346090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása