Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Egyesült Államokban augusztus 28-án, Magyarországon pedig szeptember 10-én mutatják be a The Final Destination című horror-thrillert, ami a 2000-ben elkezdett Végső állomás sorozat negyedik darabja. A négy film közül ez az első, amit már három dimenzióban rögzítettek az Avatarhoz is felhasznált Fusion kamerarendszerrel. A történet ezúttal Nick O'Brannon körül forog, akinek sorstársaihoz hasonlóan megérzései vannak arról, hogy hogyan fog meghalni, így barátaival kicselezik a halált. Azonban sorsukat talán nem kerülhetik el a végtelenségig. Most új előzetes érkezett, és megnézhetjük hogyan készült a film.



 

Betekintés a kulisszák mögé

A közelmúltban három kisfilm is megjelent, ami a The Final Destination forgatási munkálataiba nyújt betekintést. Az első videó annak a jelenetsornak a felvételét mutatja be, amivel az új előzetes is kezdődik.


 

Címkék: horror trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr601339201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása