Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem meglepő módon folytatás készülhet a 2008-ban világszerte több mint 600 millió dolláros bevételt hozó vígjátékhoz, a Hancockhoz. Ebben Will Smith játszotta a részeges szuperhőst, John Hanckockot, akinek semmi kedve sincs hősködni. Nemrég Peter Berg, a korábbi film rendezője beszélt a lehetséges folytatásról, most pedig a Columbia Pictures bízott meg két írót, hogy kezdjenek el dolgozni a forgatókönyvön.

Adam Fierro és Glen Mazzara egyelőre csak a történet vázlatát próbálják megalkotni, és az ötleteikről Peter Berggel valamint Will Smith-szel is konzultálni fognak. Az előző film alapötlete és forgatókönyve évekig keringett Hollywoodban, míg egy stúdió látott benne elég fantáziát, hogy megkockáztassa a megvalósítását. A folytatásban valószínűleg Hancock származásának hátterét boncolgatnák tovább, amire Berg egy héttel ezelőtti nyilatkozata utal, miszerint "Lehet, hogy van még egy isten odakinn."

A rendező ugyanakkor saját bevallása szerint nem szeretné elkapkodni a dolgokat. "A stúdió szeretné felgyorsítani az eseményeket, de Will is elfoglalt, én is elég elfoglalt vagyok. Szeretnénk még egyet megcsinálni, de azt akarjuk, hogy jó legyen a forgatókönyv és így a film is. Azonban nem érezzük, hogy égetően sürgős lenne, hogy rögtön hozzálássunk." — jelentette ki Berg. Ennek megfelelően még nem lehet tudni, hogy mikor érkezhet a mozikba a folytatás, de ha nem merülnek fel akadályok, akkor szinte biztos, hogy valamikor megvalósul majd a film.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr61336733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása