Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Universal stúdió mégis megcsinálja a Bioshock nevű videójátékból készülő filmet, ám kisebb költségvetéssel és más rendezővel. Az eredeti hírekhez (pletykákhoz) képest annyi változás merült fel, hogy nem Gore Verbinski fogja rendezi a filmet, mivel ő éppen a negyedik Karib-tenger kalózain fog akkor tevékenykedni. Azonban aggodalomra semmi ok, ugyanis egy kisebb nevű, ám annál rátermettebbnek tűnő rendezőhöz került a film, a spanyol Juan Carlos Fresnadillohoz, akinek a 28 héttel későbbet is köszönhettük, ami majdnem megütötte az első rész színvonalát. Verbinski pedig állítólag megmarad produceri munkakörben a film körül.

A hangulatos horror-thriller belső nézetű, logikai feladványokkal megtűzdelt lövöldözős játék az alternatív hatvanas években játszódik. Jack lezuhan gépével, és egy víz alatti Rapture nevű városban kell megkűdenie mutáns lényekkel és mechanikus robotokkal, miközben helyszínről helyszínre begyűjtheti a különböző fegyvereket, egészségcsomagokat és képességeket. A szürreális groteszk világban ADAM és EVE nevű plazmidokat szerezhet be a játékos, többek között úgy például, hogy Little Sistereket öl, amiket a Big Daddy-k védenek. A játék híres volt hangulatáról, jól eltalált zenéjéről és látványáról, így azért nem lesz egyszerű dolga a film készítőinek, hogy visszaadják az eredeti alaphangulatot.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701334567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása