Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

2010 augusztusában debütál majd a Priest című film, ami az azonos című dél-koreai képregényen alapul. A western jellegű világban háború dúl az emberek és a vámpírok között. A történet főszereplője egy pap, aki ellenszegül az egyházának, amikor egy fiatal seriffel és egy papnővel társul, hogy visszaszerezze a vámpírok által elrabolt unokahúgát. A címszerepben Paul Bettany-t láthatjuk, a seriffet pedig a Twilightból ismerős Cam Gigandet alakítja. Nemrég Maggie Q is csatlakozott a filmhez a papnő szerepében, csakúgy mint Karl Urban a főgonosz megformálójaként.

Karl Urban és Maggie QA filmet Scott Stewart rendezi, aki az idén ősszel érkező Legionben már dolgozott együtt Bettany-val. A Legion is a vallás témaköréből építkezik, ott azonban arkangyalok érkeznek a Földre az Apokalipszis óráiban. A Priest forgatókönyvét Cory Goodman írta, akinek ez az első filmes munkája, de két másik filmje is előkészületi szakaszban jár. Urban Black Hattet játssza majd, a vérszívók ördögi vezetőjét, aki egykor maga is pap és vámpírvadász volt, de most már a vámpírok isteneként tekint magára.

A filmet néhány éve már megpróbálták tető alá hozni. Akkor Gerard Butler és az I.e. 10000-ből ismert Steven Strait alakították volna a főszerepeket. 2007 augusztusában érkezett volna a mozikba, de a terv végül még nem kapott zöld utat. A film a Screen Gems és a Stars Road Entertainment produkciós cégek együttműködésében készül, és a forgatást jövőhéten kezdik meg Los Angeles-ben.


Priest poszter
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701332297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása