Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az ifjú színészgeneráció egyik legnagyobb nevettetője október 30-án jelentkezik legújabb filmjével, a Youth in Revolt című vígjátékkal a mozikban. A történet szerint a 16 éves Nicknek (Michael Cera) választania kell, ugyanis vagy stílust vált, vagy pedig éli tovább unalmas, nők nélküli életét. Úgy dönt hát az esetlen kamasz, hogy fellázad, galibák sokaságát okozva ezzel, nem mellesleg pedig konzervatív szüleit is a szívroham kerülgeti. Naponta többször is.

Minden valószínűség szerint minket pedig a fulladás kerülget majd a vígjáték megtekintése közben, ugyanis minden arra utal, hogy Cera képes lesz ismét a Superbadben megismert magasságokba emelkedni. Lázadása közben segít majd egy barátjának köddé válnia, lezúz egy autót, eltűnik Indiában, magába bolondít egy lányt, illetve az FBI is a nyomába szegődik. Mindezt pedig azért teszi, hogy végre legyen egy igazi kapcsolata álmai nőjével (Sheeni Suanders), akinek viszont úgy tűnik, hogy esze ágában sincs közelebb kerülni Nickhez. Hogy sikerrel jár-e az esetlen lázadó, idén ősszel kiderül majd.
 


 



 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr561330168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása