Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A 2008-ban nagy sikert aratott Vasember folytatása, az Iron Man 2 ugyan csak jövő év májusában került a mozikba, de a marketingesek már hónapok óta csepegtetnek forgatási képeket és néhány képkockát a film kész jelenetiből. A sokszor egyesével felbukkanó képek általában nem mondanak sokat, de arra jók, hogy folyamatosan reflektorfényben tartsák a közelgő filmet. Az alábbi három kép is külön-külön jelent meg.

Az első képen Sam Rowckwell látható, aki a Vasemberként tevékenykedő Tony Stark üzleti ellenfelét, a szintén fegyvergyáros Justin Hammert formálja meg. A második fotón a gondterhelt Stark a Stark Expo címre hallgató világkiállítás jellegű esemény makettjét veszi szemügyre. Az utolsó képen pedig a film gonosztevőjének, Whiplash öltözetének látványterve látható. A rossz útra tért orosz fegyvermérnököt Mickey Rourke alakítja, akiről korábban már érkezett egy kép, amin még a felszerelésének fejletlenebb változatát viseli.


 

Címkék: iron man

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr361327622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása