Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Yahoo! oldalán jelent meg néhány új kép a klasszikus vérfarkas mitológia új feldolgozásából a nehéz sorsú The Wolfmanből. A Universal stúdió a premiert már többször elhalasztotta, és számos jelenet újraforgatására ítélte a rendező Joe Johnstont, aki korábban többek között a Jumanjit, a Hidalgót és a Jurassic Park 3-at dirigálta. Az új történet a Universal klasszikus, 1941-es azonos című filmjére épül. A szereplőgárda illusztris színészekből áll. A címszerepet az Oscar-díjas Bennicio Del Toro alakítja, de többek között feltűnik mellette a szintén Oscart nyert Anthony Hopkins, valamint Hugo Weaving, Emily Blunt és Geraldine Chaplin is.

A történet szerint a Del Toro által játszott nemes, Lawrence Talbot visszatér a családi birtokra, miután testvérének szétszaggatott holtestére találnak. Csatlakozik a Hopkins által alakított apjához, akitől elhidegült az évek során, hogy kiderítse, hogy ki vagy mi végzett testvérével, de nem sejti, hogy milyen szörnyű sors vár saját magára. A filmnek jóval korábban már volt egy előzetese is, de a leforgatott anyag azóta nagy változásokon ment keresztül. Magát a vérfarkast is áttervezték, ezért sok jelenetet kellett újravenni. Hamarosan egy új előzetes érkezik, ami várhatóan a napokban debütál majd. Az alkotást bemutatóját 2010. február 10-re tervezik, ami remélhetőleg ezúttal már a végleges dátumot jelenti.




 
 

Címkék: horror hamarosan wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr381325102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása