Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Seth RogenSeth Rogen lesz a producere és az egyik főszereplője a már egy ideje előkészületi szakaszban lévő I'm With Cancer munkacímű filmnek, amely Will Reisernek, az HBO egyik producerének önéletrajzi ihletésű regényén alapul. Reiser fiatalabb korában megküzdött a rákkal, a vígjátéki és drámai elemeket vegyítő történetben pedig egy 25 éves fiatalembernél diagnosztizálják a betegséget. Idő közben James McAvoy vállalta el a film másik főszerepét. McAvoy a tavalyi Wanteddel vált világszerte ismertebbé, de mióta és leszerződött annak folytatására, ez az első új szerep amit elvállalt.

James McAvoyResier adaptálta forgatókönyvé a saját regényét, és egyben ő lesz a film vezető producere is. A majdani alkotás címe azonban várhatóan megváltozik, hogy a közönség könnyebben befogadja a vígjáték jellegű filmet. A rendezői székbe Nicole Holofcener ül majd, aki néhány film mellett inkább televíziós sorozatok epizódjait dirigálta eddig. A forgatást várhatóan a következő év januárjában kezdik meg. Rogen mellett Evan Rogers is a film producerei között lesz. Az összeszokott duó korábban együtt dolgozott a Superbad és az Ananász Expressz forgatókönyvén. Ezeknél a filmeknél szintén vállaltak produceri feladatokat is, hasonlóan a 2010-ben érkező The Green Hornet című képregény-adaptációhoz.
 

Címkék: hírek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr481317219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása