Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A filmipar mindig meghatározta az emberek világképét. Vannak akik csak rajonganak az egyes alkotásokért, mások írnak róluk, néhány kiválasztott, aki pedig elég motivációt és tehetséget érez magában, forgatni kezd. Így tett a 12 éves Emily Hagins is (Austin, Texas), aki fiatal kora ellenére elképesztő lelkesedéssel látott munkának. Két hosszú, fáradtságos évébe telt, mire beteljesítette álmát, ami egy egész estés zombi film leforgatása volt. Rengeteget segített neki a munkálatokban anyja, Megan, és támogatta is lányát.

Emily a filmet hétvégenként és iskolai napokon is forgatta. A kislány ennek ellenére ugyanolyan mint bármely hasonló korú társa, rendetlen, képtelen az összpontosításra, és nem tud még tisztán és érthetően beszélni. Stílusa azonban rendkívül lenyűgöző, ugyanis színészeit egészen egyedi módon látja el tanácsokkal

Add önmagad, kivéve, hogy egy csapat zombi üldöz.

A film amellett, hogy "horror", egy anya és lánya történet arról, hogy a művészet hogyan hozhat össze újból egy családot. Az amatőr alkotás egyedülálló módon ingyenesen is elérhető, így aki az alábbi videó linkjére kattint, máris részese lehet a mindössze 12 éves kislány "félelmetes" víziójának, illetve egy film forgatási folyamatának. Láthatjuk, mennyi munkát ölnek bele a rendezők egy-egy szuperprodukció elkészítésébe, hiszen a kislány is rendkívüli erőfeszítéseket tett az alkotás létrehozása közben. Ezért pedig minden nemű tiszteletet megérdemel a művész palánta.
 

Címkék: horror zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr371309878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása