Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Elkészítik az 1982-es természetfeletti horrorfilm, a Poltergeist modern változatát. Az eredeti filmben a kaliforniai kisvárosban élő Freeling családot rémítik halálra a házukban kísérteni kezdő szellemek. A remake-et már tavaly megkezdték előkészíteni és szeptemberben Vadim Perelman (Ház a ködben) rendezőt is leszerződtették. Már az is kiderült, hogy a tervezett bemutató dátuma a jövő évi amerikai Hálaadás ünnep hétvégéje, azaz 2010. november 24-e.

Juliet Snowden és Stiles White a Boogeyman című horror és a katasztrófa-thriller Képlet forgatókönyvíró párosa dolgozza át az eredeti film történetét. Az alapötletet annak idején Steven Spielberg találta ki és részt is vett az akkori forgatókönyv megírásában. A filmet három Oscar-díjra jelölték zenéjéért és két további technikai kategóriában. A siker hatására a horrornak két folytatása is készült, még a 80-as évek folyamán. A tervezett új filmhez a szereplőket még nem választották ki, és a forgatás helyszínére vagy időpontjára vonatkozó információk sem kerültek még napvilágra.

 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281307523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goose (törölt) 2009.08.13. 19:18:13

Necces egy ekkora klasszikusból remake-et csinálni,nem sok sikert jósolok neki.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.13. 20:00:38

Asszem az eredeti változatba még jó 15 éve kezdtem bele, de untam és nem néztem végig.:)
Szóval felőlem jöhet a remake.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.08.13. 21:20:39

Hát sose lesz vége? Minden klasszikust meg kell gyalázni? Hollywood kiégett.
süti beállítások módosítása