Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A többi nem számít, mondja Megan Fox egy frissen megjelent videóban, ahol az ifjú színésznő következő filmjét, a Jennifer's Body-t promótálja. Rendkívül "meghatóan" indul a "trailer", a szépséges tálentum sorolni kezdi egymás után, mennyire megalázó tud lenni a gimnázium. A gyerekek kegyetlenek, kiközösítik egymást. Aztán ahogy Megan halad a néző lehetséges emlékeinek felemlegetésével, hirtelen képen vág minket egy óriási LOL. Vigyázat, a videó megtekintése közben a rekeszizmok fokozott használatára lehet szükség.
 


A Jennifer's Body — mint már bizonyára mindannyian tudjuk — szeptember 18-án érkezik az amerikai mozikba. Addig is próbáljátok nem megöletni magatokat az iskolakezdés után, mert sokszor a farkas bizony megnyúzza a bárányt és a bőrét magára húzva keresi a következő áldozatát. A filmről további információk, illetve a trailer itt található.
 

Címkék: hírek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr291306874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása