Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Transformers-filmek és a nemrég debütáló G.I. Joe sikereit más stúdiók is kezdik megirigyelni a Paramounttól. Most a Warner Brothers stúdió tervezgeti, hogy a dán Ole Kirk Christiansen által feltalált Lego játékok alapján készít filmet. Az elmúlt években számos ötlettel megkeresték már a dán vállalatot, de ők eddig mindig elutasító választ adtak. Most azonban rábólintottak arra a tervre, aminek az előkészítését állítólag már több mint egy éve megkezdték.

A történeten a filmek világában újoncnak számító Dan és Kevin Hageman forgatókönyvírók dolgoznak, a cselekmény részleteiről azonban egyelőre semmit sem árulhatnak el. Most csak annyit lehet tudni, hogy a tervezett film élőszereplős lenne, de természetesen nagyban számítógépes animációra is támaszkodna. Elképzelhető, hogy a történet struktúrájában a Toy Story-hoz, vagy a Small Soldiers-hez hasonlítható, amikben szintén játékok kelnek életre.

Az egyik producer Dan Lin lesz, aki jelenleg produkciós cégével, a Lin Pictures-szel a karácsonykor érkező Sherlock Holmes-on és az élőszereplős környezetben játszódó Tom és Jerry filmadaptáción dolgozik. Lin már egy éve azon dolgozik, hogy egyeztesse az írók és a dán cég elképzeléseit. Szerinte a történet a Lego játékokat övező mókára, kreativitásra és a korlátlan képzeletre helyezi a hangsúlyt. A másik producer Roy Lee, a szintén a tervhez kapcsolt Vertigót képviseli majd. Mellettük pedig Jill Wilfert, a Lego licencekkel foglalkozó részlegének alelnöke fogja felügyelni a filmet a játékgyártó részéről. A Warner Brothers eddig is szoros kapcsolatban állt a Legóval, hiszen az égiszük alatt futó Harry Potter, Batman és Speed Racer filmek is rendelkeznek egy-egy saját Lego termékcsoporttal.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr11304758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása