Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Napról-napra, hétről-hétre érkeznek romantikus filmek a mozik vásznaira, a Paper Heart azonban felüdülést jelenthet azoknak, akik a szórakozás mellett gondolkodni is szeretnek. Az üvegház-hatás mellett már-már globális jelenségnek tekinthető, hogy egyre több az elmagányosodott, depressziós szingli, aki képtelen hinni egy szebb és jobb világban. Charlyne Yi egyike ezeknek az embereknek. A lány ugyanis nem hisz a szerelemben. Pontosabban a Hollywood-i szupermozikban látható tündérmesékben, melyekben a gonosz méltó büntetését, a jó pedig a környék legszebb és legokosabb lányának kezét nyeri el.

A valóságban ugyanis ez nem így működik. Charlyne azonban ahelyett, hogy otthon keseregne, útnak indul. Keresztülutazza fél Amerikát, és próbál választ találni a kérdések kérdésére. A túrát azonban nem egyedül kezdi meg, társa és készülő dokumentumfilmjének rendezője, Nicolas (Michael Cera) is elkíséri. Charlyne elbeszélget az összes útjába kerülő alannyal, barátokkal, idegenekkel, tudósokkal, romantikus regények íróival, gyerekekkel, koldusokkal, milliomosokkal... azaz korra, nemre és pénztárcára tekintet nélkül bárkivel. A kérdés pedig minden alkalommal ugyanaz: Létezik-e az igaz szerelem? A forgatás alatt azonban váratlan fordulat következik be. A munkatársak közt kapcsolat kezd kibontakozni, mely épp annyira kiszámíthatatlan, mint amennyire ennek a filmnek a fogadtatása lesz.

Ugyanis a Brüno és Borat által kijelölt csapásvonalon haladó film pengeélen táncol. Road-movie, vígjáték, dokumentumfilm "egy személyben". Az (Amerikába) augusztus 14-én érkező alkotás sokszínűségével, kiszámíthatatlanságával próbál majd kitörni a nyári filmforgatag sűrűjéből. Annyi bizonyos, hogy kasszát nem fog robbantani, azonban kellemes, elgondolkodtató darabnak ígérkezik, melyet a célközönség tagjai szívesen fognak évek múlva újból kézbe venni.


 

 

Interjúk, jelenetek

  

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: hírek trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr21300211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása