Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem Ridley Scott az egyetlen filmkészítő, aki mostanában megihletett a nothinghami jótevő, Robin Hood legendája. A Warner Brothers stúdió is Robin Hood-filmet tervez, azonban a stúdiónál nem a klasszikus középkori hőst vinnék a vászonra, hanem egy a jövőben játszódó sci-fi elemeket is tartalmazó történetet. A rendezői székbe az eddig főleg reklámfilmeket dirigáló dán Nicolai Fuglsig ülhet majd.

A produceri hátteret két tapasztalt szakember biztosítja majd: Charles Roven, A sötét lovag egyik producere, aki a "japán Transformers", a Voltron filmadaptációjának előkészítésében is részt vesz, valamint Gianni Nunnari aki többek között a 300 és A tégla megalkotásánál is segédkezett. A forgatókönyvet az újoncnak számító Jason Dean Hall írja majd meg, aki ezzel párhuzamosan a 20th Century Fox stúdió számára is dolgozik, méghozzá a Blacklight című videojáték adaptáció szövegkönyvén.

A történetről jelenleg annyit lehet tudni, hogy a jövő Londonjában játszódik, egy antiutópiába forduló világban. Itt felbukkan egy tolvajbanda, akiknek tettei visszaadják a reményvesztett lakosság hitét. A producerek szerint "egy futurisztikus akció-kalandról" van szó. Állításuk szerint azonttúl, hogy Robin Hood alakja ihlette a történetet, megpróbálnak legalább részben hűek is maradni a legendához.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr491295498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása