Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Darren Shan 2000-ben megjelent én-regényes ifjúsági horrorművei nagy sikert arattak, például elnyerte a brit könyvkereskedők nagydíját is. A különböző rémséges és groteszk teremtménnyel foglalkozó sagát több, mint húsz nyelvre lefordították, többek között Magyarországon is kiadták. A 12 részes, úgynevezett vámpír könyvek nyitó fejezete, a Cirque du Freak (Rémségek cirkusza) adja az októberben bemutatásra kerülő filmes adaptáció alapját, de a második fejezet, a The Vampire's Assistant (A vámpír inasa) is jelentősen nyom a latba. A Cirque du Freak: The Vampire's Assistant előzetese már megtekinthető, könnyed szórakozást ígér a film, kiváló szereplőkkel, akik között megtalálható kedvenc japán színészünk is...

A történet alapja annyi, hogy Darren Shan egy átlagos 16 éves kisvárosi fiú, aki nagyon unja, hogy semmi nem történik körülötte. Egy nap azonban a városban lép fel az említett cirkusz, ahol nem mindennapi műsorok és lények láthatók. Szakállas nőtől a villámgyors porondmesteren át, vérfarkastól kezdve, kígyótestű férfiig. Darrent azonban egy fellépő nyűgözi le teljesen, Larten Crepsley, aki történetesen vámpír, és nem sokkal később magát Darrent is vámpírrá változtatja. A fiú pedig megszökik az utazó cirkusszal, és elsajátítja új képességeit. A szereposztás tekintetében valóban lelkesen ugrálhatunk, hiszen a vámpírt John C. Reilly alakítja, Willen Dafoe egykori, szintén vámpír partnerét, a szakállas nőt Salma Hayek, és vééégre, végre három év után ismét láthatjuk filmvásznon a kiváló Ken Watanabe-t. Darrent Chris Massoglia formálja meg, a filmet pedig Paul Weitz rendezi, akinek a nevéhez a legelső Amerikai pite fűződik.

Címkék: trailer vámpír cirque du freak

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr441292338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása