Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James Cameron Avatarjának előzetese kevesebb, mint három hét múlva, a nagyszabású Avatar Day keretében érkezik meg. Azonban sokan már türelmetlenek: a CHUD.com nyilvánosságra hozott egy képet, amin egy a Comic-Conon bemutatott játékfigurákhoz hasonló jellegű karakter szerepel, ezúttal azonban látszólag a főszereplő Jake Sully avatarja mutatkozik meg. Ezeket a játékokat csak az előzetes debütálásával egy időben, augusztus 21-én leplezték volna le. Ugyanakkor még nem lehetünk benne biztosak, hogy a spoileres kép eredeti-e, vagy egy viszonylag ügyes megtévesztésről van szó.

Jake Sully avatarja, Mattel játék

Jake avatar, Comic-Con poszterA figura jellege mindenesetre vitathatatlanul hasonlít a korábbiakban a Mattel által bemutatott játékokéhoz. Akik látták a Comic-Conon is levetített 24 perces összeállítást azok többé-kevésbé megerősítették, hogy Jake Sully avatarja valóban hasonlóan néz ki, és kezdetben hasonló felszerelést hord, de a figurát összességében nem tartják a karakter jó reprezentációjának. A színek rosszak, a fej és a szemek túl kicsik, a haj sem ilyen, ehhez hasonló kritikák érkeznek. A hozzá tartozó kártyán is furcsa a kép, ami ugyan emlékeztet a hibrid lény első hivatalos képére, de sokkal vázlatosabb annál. Ugyanakkor csak augusztus 21-én a Mattel hivatalos bejelentéseikor fog kiderülni, hogy ez a kép valódi-e.
 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr901287774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása