Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A napoban a New York Times közölt mélyreható interjút Tom Arnolddal, akire a nézők leginkább a True Lies - Két tűz között című filmből emlékezhetnek. Arnold mostani nyilatkozatában arra utalt, hogy a rendező James Cameron és a 20th Century Fox stúdió az 1994-es akció-vígjáték folytatását tervezik, ami két éven belül meg is valósulna.

Arnold szerint a forgatókönyv még nincs megírva, sőt a történet is képlékeny, de azt határozottan kijelenti, hogy a terv két éven belül valósággá válik. "Csak annyit tudok, hogy Jim Cameron készíti majd, valamint hogy Arnold (Schwarzenegger) és én is szerepelnénk benne“ — árulta el a színész. "14 hónap múlva kezdünk forgatni, egy nappal miután véget ér Arnold kaliforniai kormányzójaként betöltött ciklusa." Az is hozzátette, hogy "Nem True Lies 2 lesz a címe, de ha végül az is lenne, engem nem zavarna."

True Lies: Schwarzenegger és CurtisJames Cameron, aki jelenleg a decemberben világszerte mozikba kerülő Avatar utómunkálataival van elfoglalva, korábban elismerte, hogy most, hogy visszatért a játékfilmek világához, vannak tervei a jövőre nézve, de ezek között nem említette a True Lies folytatásának lehetőségét. Ugyanakkor az is ismert, hogy Cameron közös filmjük óta jó barátságban van Tom Arnolddal, ami így nagyobb hitelt kölcsönözhet a színész szavainak.

Ami mégis ellentmondhat a hírnek az az, hogy az Avatar sikere esetén a stúdió néhány éven belül folytatná a történetet, amit Cameron nyilvánvalóan ismét maga szeretne megrendezni. Emellett évek óta tervezgeti a japán manga, a Battle Angel Alita filmadaptációját is, valamint a The Dive című búvárokról szóló drámát. Ugyanakkor az sem kizárt, hogyha mégis megvalósulna a terv, akkor Cameron csak producerként felügyelné a film forgatását, ami esetleg egy általa kinevezett rendező irányítása alatt zajlana.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr351286083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.04. 11:31:32

Na meg Schwarzi indulna egy szenátusi posztért.
Szóval szerintem ez csak Arnold agyszüleménye, hogy felhívja magára a figyelmet. Mellesleg az Avatar nem fog egyhamar folytatódni, a Battle Angel elkészítése is több évig fog tartani szvsz.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.04. 11:38:36

@koimbra: Nem tudom mit értesz "egyhamar" alatt az Avatarral kapcsolatban, de Cameron azt nyilatkozta többször is, hogy ezután a következő kihívást az jelentené, hogy ugyanezt vagy még jobbat kevesebb idő, akár két év alatt hozzanak létre. Ha a Battle Angel jönne előtte, akkor valóban elhúzódhat. Vagy akár a kettő futhat párhuzamosan is, de True Lies 2 tényleg csak akkor hihető, ha valamiért nem lenne Avatar folytatás.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.04. 21:36:07

Hát úgy értve, hogy jön a Battle Angel, az két év, aztán ráugrik mondjuk az Avatar folytatására, az megint pár év. De akkor is ha kihagyja a sequel-t vajon nem pihen le-e megint 10 évre, mint ahogy a Titanic után tette?
Jó tudom, akkor se pihent, úgy értem, hogy nagyjátékfilmet nem rendezett.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.04. 21:54:18

@koimbra: Nem, már nem igazán akar a filmektől távol maradni, elvileg. Az elmúlt tíz évben elég sok mélytengeri kutatásban vett részt és csak egy részükről készített dokumentumfilmet. Azt szokta nyilatkozni, hogy ezt is folytatná de maximum egy-két hónapokra lenne távol a filmforgatásoktól.
süti beállítások módosítása