Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nehéz az életük a filmvilágot kiszolgáló biztonsági szolgálatoknak és testőröknek. Az elmúlt napokból három eset is azt bizonyítja, hogy a rendszer gyakran kijátszható, vagy éppen eleve nem elég professzionális az őrök és a személyzet fellépése, ahhoz hogy a hasonló esetek elkerülhetőek legyenek. Tinilányok kergetik őrületbe a Twilight fiatal vámpírját, Robin Hood nem lop, hanem őt lopják meg, és egy imposztor barátai kíséretében sétál be vígan egy prominens részvevőkkel teli partira, hiszen miért ne tehetné meg.

Robert PattinsonA New Yorki-i hatóságok elégedetlenségüket fejezték ki Robert Pattinson biztonsági személyzetével kapcsolatban. A 23 éves színész, aki a Twilight férfi főszereplőjeként vált igazán ismertté, a nagyvárosban forgatja Remember Me című filmjét. A probléma néha olyan kezelhetetlen, hogy Pattinsont nemrég egy taxi is elütötte, amikor az izgatott rajongók elől próbált meg elmenekülni. "Ebből most már elég. A testőrei képtelenek megvédeni őt, és fogalmuk sincs, hogy hogyan kezeljenek egy olyan tömeget, mint amilyet ez a fickó vonz maga köré." — nyilatkozta egy rendőrségi forrás az IrishCentral.com-nak. Korábban maga a színész is arról panaszkodott, hogy nehezen viseli a gyakran előforduló szürreális jeleneteket, és hogy a rajongók folyton a haját akarják megérinteni illetve a szociopatábbak felajánlják, hogy szívja ki a vérüket.

Pénteken az angliai Pinewood Studios épületeibe tört be öt csuklyás rabló, akik lakatokat vertek le és ajtókat feszítettek fel. Olyan kamerákat és a hozzájuk tartozó objektíveket loptak el, amelyeket az éppen ott készülő Robin Hood forgatásánál használtak, így okozva egy kis fejfájást a rendező Ridley Scottnak és a producereknek. A biztonsági őrök rögtön a helyszínre rohantak, amikor meghallották a riasztót, de már csak azt láthatták, ahogyan az öt tagú banda egy sportkocsival menekül a helyszínről. Az okozott kár jelentős, mivel a betörők egy Sony SRW-5000-es videórögzítő eszközt is elloptak. Ezzel a leforgatott nyersanyagot digitalizálták HD-videóvá, és eltűnése önmagában is 65 ezer fontos kárt tesz ki.

Emile HirschEgy múlthét csütörtöki eseményen egy magát Emil Hirsch-nek kiadó imposztor jutott be könnyedén nyolc fős baráti kíséretével együtt a Manhattan's Webster Hall-ban megrendezett partira. Az igazi színész, aki legutóbb a Speed Racer, Az út a vadonban és a Milk című filmekben volt látható, csak később érkezett meg, és a szervezők csak ekkor szembesültek tévedésükkel. Egyikük állítólag még azt is megkérdezte az hasonmástól, hogy szeretne-e végigmenni a piros szőnyegen, de ő inkább rögtön a bejárat felé vette az irányt.

Forrás: WENN hírügynökség

Címkék: hírek twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr861286637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása