Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megan Fox és Seth Rogen. Az amerikai filmipar legújabb generációjának csillagai. Eltérő személyiségek, egészen más stílusú filmekben kapnak szerepeket. Mi köti össze őket? Az ég világon semmi. Mégis mindkettejük lába előtt hever a világ. Míg Megant dekoratív külseje miatt sztárolják, addig Seth Rogent remek vicceiért és stílusáért élteti mindenki. Gazdagok, híresek, tehetségesek. Azonban a múltat ők sem tagadhatják le. Ők is kishalként kezdték még évekkel ezelőtt. Most életük ezen korszakába nyerhetünk betekintést. Amikor még Megan nem volt a férfiak bálványa, Rogen pedig a viccek királya.

Történt ugyanis, hogy két évvel ezelőtt mindkét tehetséget ugyanabba a show-ba hívták meg, számolt be róla nem is olyan régen Seth Rogen. A "Jimmy Kimmel Live!" műsorának keretein belül találkozhatott először a két sztárjelölt. Seth majd' kiugrott a bőréből — saját bevallása szerint — amikor meglátta a filmvilág jövendőbeli üdvöskéjét. Az összes jelenlévő férfi elhallgatott és nem bírt betelni a látvánnyal. Amikor pedig Fox kisasszony arra kérte a színészt, hogy ne menjen el majd a forgatás közben, várja meg az ő interjúját is, már-már az ájulás kerülgette. Ezen kívül a műsorban minden adáskor szokás, hogy a bejövő vendég ellenkező nemű társainak puszit ad.

Seth ezt várva már előre dörzsölte a tenyerét, azonban váratlan dolog történt. A bevonuló Megan Fox közvetlenül köszöntötte — azaz megpuszilta — a műsorvezetőt, majd elindult a reménykedve álldogáló színész felé. Seth is hajolt volna oda, hogy megkapja az ő részét a színésznőből, azonban legnagyobb megdöbbenésére Megan szinte ellökte magától. Viszolygását egy tétova mosoly mögé rejtve iszkolt gyorsan a helyére, nehogy fizikai kontaktusba kerüljön a szőrös színésszel. Ez a videó az elmúlt napokban került napvilágra ismét, amikor az ugyanebbe a showba meghívott nevettető, Seth Rogen mesélte el "kalandját" a Transformers sztárjával. Azonban bármennyire is reménykedett nem úszta meg, a showmesternek köszönhetően újra és újra szembesülnie kellett a kínos jelenet képsoraival.
 

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr871286282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása