Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Judd Apatow, aki az utóbbi években meghatározó név lett a filmvígjátékok területén, most a Universal stúdióval írt alá egy három filmre szóló szerzdést, ami szerint Apatow a következő rendezéseit a Universal stúdió berkein belül készíti majd el. Valójában eddig sokkal inkább producerként és íróként volt eddig jelen a vígjátékok műfajában, de ezen a napon érkezik az amerikai mozikba harmadik rendezése, a Funny People is, amit a magyar nézők majd december 3-tól láthatnak.

Apatow tulajdonképpen a saját keze alatt készült korábbi filmjeit is mind a Universal stúdióval együttműködve forgatta le, az utóbbi években azonban számos olyan filmet jegyzett producerként vagy forgatókönyíróként, amik más produkciós cégek érdekszférájába tartoznak. Rendezőként a 40 éves szűzzel tört ki, majd ezt követte a 2007-es Felkoppintva (Knocked Up) sikere. Ő írta meg a Pineapple Express és a Ne szórakozz Zohannal forgatókönyvét is. Producerként pedig szinte minden jelentősebb vígjátéknál közreműködött, a Superbadtől kezdve az idén Jack Black és Michael cera főszereplésével bemutatott Year One-ig.
 

Címkék: hírek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr971279294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása