Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megjelent egy kisfilm az augusztus közepén mozikba érkező District 9-ról, amelyben a rendező Neill Blomkamp, a produceri teendőket ellátó Peter Jackson és a főszereplő Sharlto Copley mesélnek a filmről és annak világáról. A videóban felbukkan néhány eddig nem látott jelenet is. Ezután egy-egy hosszabb interjú is megtekinthető a fent nevezett három alkotóval, amik az idei Comic-Con alkalmával készültek. A Comic-Conon négyszáz fős közönség előtt levetítették a teljes filmet, és az első reakciók kifejezetten jók. Azok akik látták, eredetinek és izgalmasnak tartják a filmet, ami hozzánk várhatóan szeptember 24-én érkezik meg.



 

Peter Jackson

Peter Jackson eredetileg a népszerű videojáték alapján tervezett filmhez, a Halo-hoz keresett egy fiatal, kockázatra kész és eredeti rendezőt, így talált rá Neill Blomkampra, aki kisfilmjeivel és reklámfilmjeivel győzte meg őt. A Halo végül nem készülhetett el, de Jackson mindenképpen esélyt akart adni Blomkampnek.

Neill Blomkamp

Sharlto Copley

Sharlto Copley már a District 9 alapját képező kisfilmen, az Alive in Joburgon is együtt dolgozott Blomkamppal, de ott még leginkább producerként volt jelen. Most meglepődve tapasztalta, hogy milyen lelkes a Comic-Con közönsége ha a filmről van szó, és Elijah Wood is gratulált neki hozzá, aki nyilván Peter Jackson meghívására érkezett a vetítésre.


 

Címkék: trailer district 9

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr971275187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása