Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Comic-Con alkalmával készült interjún a Disney produkciós vezetője, Oren Aviv nem rejtette véka alá, hogy már az előkészületi szakasz végén jár A Karib-tenger kalózai negyedik része. A tervek szerint a forgatást jövő év áprilisában vagy májusában kezdik meg, és a cél az, hogy a film még valamikor 2011-ben a mozikba kerüljön. Aviv arról is mesélt, hogy miben lesz más a folytatás, mint a trilógia részei.

"Fontos, hogy jó legyen a történet és számomra az is, hogy egy kicsit lejjebb vegyük a mértékeket, mivel már nem is lehetnének grandiózusabbak. Az előző filmek egyre nagyobbak és epikusabbak lettek, és nagyon bonyolultak, persze ennek megfelelően több szempontból is élvezetesek. De én újragondolnám az egészet és visszatérnék a gyökerekhez, a lényegéhez, a karakterekhez." — nyilatkozta Aviv. Az is felmerült, hogy Jack Sparrow fordulatos háttértörténetét ismerhetnénk meg részletesebben, de ezt Aviv nem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta. Ebben az esetben egy előzményfilmről lenne szó. A Disney abban bízik, hogy az új film egyben egy új trilógia nyitódarabja lehet, de az esetleges további folytatásokat már egyesével forgatnák le, nem egyszerre, mint a korábbi trilógia utolsó két darabját.

Azt még nem lehet tudni, hogy az eredeti filmek rendezője, Gore Verbinski visszatér-e a folytatás elkészítéséhez. Verbinski következő munkájának a Bioshock című videojáték alapján készülő filmet választotta. Ezt a tervet azonban a stúdió költségvetési kérdések miatt egyelőre még szünetelteti, így a rendező akár ott is hagyhatja azt, vagy esetleg még tovább halogathatja, hogy közben visszatérjen a kalózokhoz.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281268363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása