Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James Cameron Avatarja az E3-t leszámítva, ahol újságíróknak bemutatták az Ubisoft által fejlesztett videojátékot, még semmilyen formában sem kapott szélesebb körő promóciót. Most a film jelen van a Comic-Conon, ahol a nagyközönség először láthat jeleneteket belőle. James Cameron korábban a Mattelt válaszotta ki, hogy partnerei legyenek a filmhez kapcsolódó játékfigurák gyártásában és forgalmazásában. A Mattel szintén jelen van a Comic-Conon egy saját pavilonnal, amelyben most kiállították az októberben megjelenő Avatar-játékok egy részét.

Már a termékek csomagolása is eltér a megszokott doboz formától, a lecsapott sarkokkal, ami a kék árnyalataiban pompázik. Ahogy várható volt, a pandora bolgyó állatai, a szereplők és a járművek mind megjelennek, feltehetőleg nagyjából egymáshoz képest méretarányos formában. A csomagolások érdekessége még, hogy a rajtuk lévő portrék, illusztrációk (például a második és harmadik képen) megelőzik a szereplőkről és állatokról kiadott hivatalos képeket. Ez a helyzet persze a Comic-Con után várhatóan gyorsan megváltozik.




Címkék: avatar comiccon

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr361262643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása